Biota 320 BB bodemverbeteraar

€359,95
* Stukprijs: €2,16 / Are
Artikelnummer: 106.10320.5
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 5-6 dagen

Biota-320BB bodemverbeteraar

(per 1-1-2024 niet meer leverbaar)

 

Biota 320BB is dé vloeibare bodemverbeteraar bij uitstek.

Vruchtbare grond bevat van nature goede en nuttige micro-organismen. Deze reeds in de grond aanwezig zijnde micro-organismen, leveren mineralen en voedingstoffen aan bomen, planten en gewassen. Door het verhogen van de populatie gunstige micro-organismen met Biotamax Biota 320 BB, worden zowel de mineralen als de voedingsstoffen in de grond versnelt vrijgemaakt. Deze verhoging zorgt voor een verbetering van de duurzaamheid en bodemdiversiteit van de (uitgeputte) grond, gewassen en teelt.

 

“Een grondige aanpak begint bij de bodem!”

Biotamax Biota 320 BB is een bacillus mix die bestaat uit zorgvuldig geselecteerde micro-organismen. De bacteriën zijn zorgvuldig geselecteerd in het laboratorium van Biotamax International op basis van specifieke eigenschappen. Deze verbeteren de bodem waardoor de plant, boom en gewas kwalitatief beter én weerbaarder groeit. De Biotamax bacillus mix produceren enzymen welke helpen bij het verbeteren van de grondstructuur en verhogen de opname van voedingstoffen.

In de Biotamax Biota-320BB zitten bacteriën die van nature voor in de bodem voorkomen. Door deze toe te voegen verhoog je de diversiteit aan micro-organismen. Dit maakt dat er meer competitie is naar voedingstoffen in de bodem. Wanneer er meer diversiteit is in de bodem, is bekend dat dit de kans op grondgebonden ziekte doet afnemen.

Biota-320 BB helpt mee met een betere wortelsterkte op te bouwen. Ook de ontwikkeling van het wortelgestel en het aanmaken van de celwanden wordt versterkt. Dit zorgt voor een sterker en robuster gewas, wat beter bestand is tegen abiotische stressfactoren. Dit komt met name ten goede als er parasieten op de wortels afkomen.

 

Biotamax Biota 320 BB:

  • In Nederland ontwikkeld en geproduceerd
  • Zowel standaard en maatwerk mogelijk
  • Verantwoord en duurzaam
  • 100% biologisch en GGO vrij

 

Dosering Biota-320 BB

Voor Biotamax Biota-320BB zijn de volgende doseringen aangeraden: 

  • Regenleidingen 3 tot 5 Liter per hectare 250 ml x 100 liter per 1.000 m²
  • Spuiten: 0,5 liter product oplossen in 100 liter water op 1.000 m²

 

Biota 320 BB samenstelling:

  • mix van bacterien met Brevibacillus.

 

Verpakking Biota-320BB

  • 5 liter
  • 20 liter

 

Toepassing Biotamax Biota-320 BB

  • Gebruik Biotamax producten niet in combinatie met biociden en fungiciden. Dit geldt ook voor residuen die zich in de bodem bevinden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen