GOLPLA® plaat grijs m2

€22,95
* Stukprijs: €17,50 / Vierkante meter
Beschikbaarheid: Op voorraad (1150)
Levertijd: 1-2 dagen

Brimex GOLPLA® grasbeschermingsplaten zijn recyclede kunststof tegels, te gebruiken voor waterdoorlatende parkeerplaatsen, rondom gebouwen, in paardenbakken, voor noodwegen, bij tijdelijke evenementen etc.

 

De GOLPLA® gras- en grindplaten laten directe infiltratie toe in de bodem, effectief tegen uitdroging van de bodem én beperking van overbelasting van de rioolstelsels.

GOLPLA® is geschikt voor toepassingen met gras of grind. 

GOLPLA® grasplaten zijn bestand tegen zware belastingen en integreren zich volledig in de grasmat.

Golpla is bij uitstek geschikt om grindoppervlakken te beschermen die worden belast, of te beschermen voor parkerende voertuigen, intensief loopverkeer etc. De grasbeschermingsplaten zijn eenvoudig en snel te leggen. De gekozen structuur is stabiel en ook zwaar te belasten.

Door het ingenieuze snelkoppelsysteem kunnen veel m2 per uur worden gelegd (tot 70 m2/persoon/uur) en het snelkoppelsysteem voorkomt tevens dat de grasbeschermingsplaten zijwaarts worden weggedrukt.

GOLPLA EQUIGROUND® ROOSTERS

Het probleem is bekend. Vooral tijdens de wintermaanden transformeren vele paardenbakken en paddocks in enkel-diepe modderbakken, omdat het water zonder scheidingslaag tussen het zand en grind niet goed kan weglopen. Dat is schadelijk voor de gezondheid van de paarden.

De oplossing is GOLPLA EQUIGROND ® Roosters. Het voorkomt het mengen van verschillende materialen, zorgt voor een perfecte waterafvoer en verdeelt de druk bij de basis van de hoeven op een groot gebied.

Dus worden de gewrichten van de paarden beschermd, de ruimte is altijd droog en beloopbaar en de visuele indruk is uitstekend.

1X pallet 168 stuks / 30,88 m2

Voor verzending van Golpla worden verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van de grote van de bestelling. Actie gratis verzending is hier niet geldig op. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende opgave van de verzending.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen