Elektronische verjagers en onschadelijke ecologische oplossingen om ongedierte te bestrijden

De elektronische verjaagmiddelen van Brimex en Weitech zijn apparaten die ongewenste bezoekers op afstand houdt met behulp van ultrasone of gewone trillingen. Honden, katten, steenmarters, konijnen, vossen, slangen, hagedissen, mollen en ondergrondse knaagdieren worden afgeschrikt door de uitzending van ultrasone of gewone trillingen, die 100% ongevaarlijk zijn voor huisdieren.

Hoe werken de ultrasone trillingen van WEITECH?

Sommige dieren reageren op geluiden met een hoge frequentie, beter bekend onder de naam ultrasone trillingen. Doordat deze geluidssignalen gecombineerd worden met een uitgebreide reeks frequenties die voortdurend wisselen, slaan vele dieren op de vlucht, zonder dat ze gewond raken of gedood worden.

Brimex biedt u vernieuwende oplossingen die zijn afgestemd op zelfs de meest specifieke vragen. Wij gebruiken geen chemische of giftige stoffen. Daardoor worden de dieren verjaagd met een 100% natuurlijke methode die rekening houdt met het milieu en de volksgezondheid.

Dankzij het plug-and-play systeem zijn onze ultrasone trillingen eenvoudig te plaatsen. Een comfortabel en intuïtief gebruik is een voorwaarde voor al onze apparaten.

De apparaten zijn geproduceerd met volledige naleving van de Europese normen en alle Weitech producten hebben twee jaar garantie.