Professionele kwaliteit gazon meststoffen

Deze kwaliteit en organische meststoffen zijn ontwikkeld om een sterke en weerbare grasmat te creëren of zijn zo samengesteld dat ze een specifiek probleemoplossende werking hebben.


Innogreen GrasZó NPK 9-3-9 + 3 MgO® + promyco en humifirst

  • Gazonmeststof voor alle sier– en speelgazons

GrasZó is al jaren dé Innogreen gazonmeststof. Het is ontwikkeld speciaal voor gazons en grasvelden met veel sierwaarde in de openbare ruimte.
De NPK voeding zorgt voor mooie en gelijkmatige groei over een lange periode. Daarnaast is extra magnesium toegevoegd voor een diepgroene kleur. GrasZó geeft niet alleen voeding. Het is verrijkt met bacteriën en schimmels die het gazon weerbaar maken en de voeding beter laten opnemen. De natuurlijke voedingsstoffen geven een stimulans aan het bodemleven en verbeteren de bodemstructuur en beworteling.


Innogreen Repair Mix 7-6-12 + 3 MgO + sporen + fulvine

  • Snel herstel van het gazon en beworteling

Innogreen Repair Mix is een gazonmeststof die zeer geschikt is voor het herstel van gazons. Het wordt toegepast na het verticuteren of bij schadeplekken ontstaan door bijvoorbeeld vraat van engerlingen/emelten. Repair Mix wordt ook geadviseerd om jaarrond te gebruiken op gazons die moeilijk of slecht dichtgroeien. Door de toegevoegde humus– en fulvinezuren en hogere percentage fosfaat verbetert de beworteling.


Innogreen Mosvrij Gazonmix NPK 6-2-20 + 3 MgO

  • verdringt het mos

Meststof voor het gazon met extra kali (K₂O ) dat mos in het gazon aanpakt. Mosvrij Gazonmix heeft een extra fijne korrel voor een betere werking. Bij het gebruik van Mosvrij Gazonmix wordt het mos na ± twee weken bruin. Mosvrij Gazonmix dus toepassen vóór het verticuteren.

 

Innogreen Snelmix NPK 16-3-8 + 2 MgO + 1 Fe

  • snelle start of bij extra N behoefte

Snelmix wordt toegepast voor een snelle start voor het gazon, sportveld of bij vaste planten en heesters. Het kan tevens worden gebruikt als reparatiemeststof bij een tekort aan stikstof (N) of op gazons waar rooddraadschimmel is geconstateerd.

 

Innogreen RoboGazonmix NPK 8-3-6 + 3 MgO + 3 CaO + 3 S + 1 Fe

  • voor gazons met robotmaaiers

Deze gazonmeststof is speciaal ontwikkeld voor die gazons waar robotmaaiers het werk doen. Het bevat een specifiek pakket aan voeding, bacteriën en enzymen die onder deze groeiomstandigheden voor een optimaal resultaat zorgen en de fotosynthese actief houden.

 

Innogreen Zomer-Vitaal NPK 6-3-9 + 2 MgO + WA (uitvloeier)

  • beperkt droogte problemen

Zomer-Vitaal bevat een unieke formule. Naast voeding heeft het ook een plantaardige uitvloeier (wetting agent). Dit zorgt ervoor dat vocht (zelfs dauw) beter opneembaar wordt en de grond in trekt. Bruikbaar in het voorjaar en de zomer op gazons én in borders.