Professionele kwaliteit meststoffen voor borders & diverse

 

Deze kwaliteit en organische meststoffen zijn ontwikkeld om een sterke en weerbare planten, hagen en heesters te creëren of zijn zo samengesteld dat ze een specifiek probleemoplossende werking hebben.

 

BioBasis NPK 8-3-9 + 2 MgO® + micro organismen

  • Meststof voor borders en andere siergewassen

BioBasis is al jaren dé Innogreen meststof voor vaste planten, heesters en bomen. Het is een breed inzetbare meststof speciaal ontwikkeld voor gewassen met veel sierwaarde in de openbare ruimte, tuinen en landgoederen. De NPK voeding zorgt voor een mooie en gelijkmatige groei over een lange periode. Daarnaast zijn bacteriën en schimmels toegevoegd om de werking van de meststof verder te optimaliseren.

 

VaBomix 2 NPK 5-5-18 + 2 MgO + Fe

  • Allround najaarsmest voor borders, gazons en hagen

Innogreen VaBomix 2 is speciaal samengesteld voor het najaar. De meststof is rijk aan kalium en zorgt zo voor een vitaal gazon en afharding en bescherming van planten richting de winter. Ook inzetbaar als reparatiemeststof bij tekorten aan kalium. VaBomix 2 is tevens geschikt als onderhoudsmeststof voor bloembollen in de openbare ruimte.

 

Greenroof Sedum-mix NPK 4-3-13 + 2 MgO + bacteriën

  • Meststof speciaal voor sedum en andere extensieve groendaken

Meststof voor sedum(daken) en andere extensieve dak begroeiingen. Sedum vraagt om rustige groei, voldoende sporenelementen en verdringing van mos. Deze mix bevat extra kali. Hierdoor wordt mosgroei beperkt en uitgroei van de sedum en de stevigheid van de plantjes bevordert.

Zomer-Vitaal NPK 6-3-9 + 3 MgO + WA (uitvloeier)

  • beperkt droogte problemen

Zomer-Vitaal is een meststof die naast voeding een plantaardige uitvloeier (wetting agent) bevat. Dit zorgt ervoor dat vocht (zelfs dauw) beter opneembaar wordt en de grond in trekt.

Agrimix NPK 7-6-12 + 4 MgO

  • allround meststof met extra magnesium

Meststof voor vaste planten, heesters en bomen, en grondgebonden teelten onder glas (bv. radijs, chrysant, freesia enz.) en volle grond buiten.


BioHaag NPK 7-3-8 + 2 MgO + Mycorrhizae

  • meststof voor hagen

Meststof voor hagen (bladverliezend en groenblijvend). Daarbij zijn nuttige schimmels (mycorrhiza’s) toegevoegd voor beuken en andere houtachtige gewassen. Zowel geschikt als bodemactivator bij aanplant (beuken) als onderhoudsbemesting in het voorjaar en de zomer.


pH-Min NPK 6-6-4 + 2 MgO

  • zuurminnende planten en bij een te hoge pH

Een correctiemeststof voor bodems met een (te) hoge pH. Tevens geschikt als als onderhoudsmeststof voor zuurminnende planten als Rhododendron, Skimmia, Pieris en Azalea.

VaBomix 1 NPK 10-4-8 + 2 MgO

  • allround meststof

Basis meststof voor goede voorraad bemesting en directe groei. Door samenstelling en de prijs/kwaliteitverhouding ook goed toepasbaar op sportvelden.