Vloeibare meststoffen

 

BioLasse NPK 3-2-6

  • allround meststof

Meststof met suikers, kali en planteigen sporenchelaten. Voor het stimuleren van de knopvorming, bloei, kleur en vruchtvorming en versteviging van de celwanden. BioLasse geeft kleur op het gewas en plantstress
wordt opgeheven. Niet toedienen via druppelsysteem of bij water recirculatiesysteem (organisch product).

 

BioNitro NPK 6-1-2 + sporen

  • stikstof meststof

Stikstofhoudende meststof op basis van organische bronnen. Voor groei, aanmaak bladgroen en activering van “slapende ogen”. Toepassen bij vaste planten, hagen en snelgroeiende gewassen in vegetatieve fase.
Toepasbaar via druppelsysteem of bij water recirculatiesysteem.

 

Greenroof Subfeed NPK 7-4-5 + zeewier en humuszuren

  • allround meststof

Algemene (bij) meststof voor o.a. substraatteelten, dak- en geveltuinen en bladbemesting (bespuiting). Geeft meer weerstand en wortelontwikkeling. Deze meststof bestaat uit macro- en micro elementen in direct
opneembare chelaatvorm.

 

Korect met Fe en Si

  • schimmelwerende bladmeststof

Korect NPK 1-1-1 is een product dat de plant voedt en minder gevoelig maakt voor schimmels. Korect bestaat o.a. uit: silicium, ijzer, koper, yucca extract en calcium. Het zorgt voor de stevigheid en de opbouw van cellen, celmembranen en celwanden. Hierdoor weert het schimmel aantastingen en maakt de plant weerbaarder.

 

Vloeibare meststoffen voor bomen:

Speciaal ontwikkelt voor de nazorg of na het verplanten van bomen. Ook wordt Tree Fit gebruikt voor boombakken en bij bomen in slechte groeiplaatsen waar weinig voeding voorradig of opneembaar is.


Tree Fit Speciaal NPK 4-3-5 + humus en fulvinezuren

  • Geeft voeding, beperkt stress en activeert de aanmaak van haarwortels bij bomen

Tree-Fit speciaal wordt toegepast bij recentelijk aan- en verplante bomen en heesters. Het bespoedigt de groei, geeft kleur, activeert het bodemleven en de aanmaak van haarwortels. Tree-Fit speciaal bevat naast voeding een
natuurlijke uitvloeier (yucca), vitaminen, sporenelementen, zeewier en andere toevoegingen. Het vergroot de vitaliteit en versterkt de weerstand tegen schadelijke schimmels. “Slapende ogen” worden geactiveerd. Bij voorkeur herhalen na 4 tot 8 weken.


Tree Fit Basis NPK 6-4-3

  • Geeft voeding en beperkt stress bij bomen

Tree-Fit basis wordt toegepast na het aan- en verplanten van bomen en heesters en daar waar bestaande bomen in zodanig schrale grond (of bomenzand) staan dat er ondersteunend voeding gegeven dient te worden. Tree-Fit basis geeft groei en kleur en voorkomt gebrekziekten.