Knaagdier beheersing

Het inzetten van Brimex wild wering met geur is de meest effectieve oplossing voor het weren van wild en knaagdieren van uw stallen, kwekerijen en erf.

Knaagdieren vormen steeds grotere problemen bij land- en tuinbouw bedrijven, in de veeteelt en op kwekerijen. Maar ook in steden en dorpen komen muizen, ratten en marterachtigen steeds vaker voor.

Ook hier geldt dat voorkomen van een plaag uiteraard beter is dan genezen.

 

Brimex Tupoleum Geurpaal:

Brimex Tupoleum is een volledig biologische geurstof wat ratten, muizen en marterachtigen kan weren door de intense en voor hen dreigende geur. Brimex Tupoleum bootst de geur van de natuurlijke vijanden van een zoogdier na. Deze specifieke geur wordt gecombineerd met de geur van rook en vuurDeze geur wordt door zoogdieren met een reukorgaan, waaronder muizen en ratten als een onveilige en bedreigende situatie ervaren. Zoals veel wilde dieren vertrouwen ratten, muizen en marterachtigen erg op hun sterk reukvermogen en willen zij deze gebieden vermijden. De geurstof blijft langdurig werken doordat deze een grote hoeveelheid etherische oliën bevatten. Deze geurstof verdampen heel langzaam in de Brimex Tupoleum geurpalen. Deze geur blijft hierdoor een lange periode effectief.

Deze methode en producten worden reeds succesvol toegepast door onder andere Prorail, NS (Nederlandse Spoorwegen), waterschappen, (boom)kwekerijen, golfbanen, landgoederen etc.

 

U kan er voor kiezen om zelf de geurpalen te plaatsen of om Brimex een plan te laten maken.

Brimex stelt vooraf een plan op om de plaag zo goed en efficiënt mogelijk te beheersen en de overlast van ongedierte te minimaliseren of te voorkomen.

 

Brimex werings- ,hygiëne- en bestrijdingsplan:

Brimex stelt vooraf een plan op om de plaag zo goed en efficiënt mogelijk te beheersen en de overlast van ongedierte te minimaliseren of te voorkomen.

Hoe schoner de omgeving, des te kleiner de kans dat ongedierte zich kan handhaven op uw bedrijf. Door het dichten van toegangen, zoals kieren en gaten en het inzetten van knaagdier werende methoden.

Het bestrijdingsplan is cruciaal om overlast en schade onder controle te houden. Het bestrijdingsplan is compleet en omvat o.a. wering, bestrijding, beheersing en monitoring.

Brimex zorgt ervoor dat de klant wordt totaal ontzorgt, vooraf wordt er een plan van aanpak gemaakt en overlegd met de klant.