IK drukspuiten

Door experts voor experts

IK Sprayers is een A-merk van Goizper Group en gericht op de industriële sectoren. .

Sinds de oprichting van het bedrijf IK hebben zij veilige, resistente en innovatieve producten aangeboden in de meest professionele segmenten:

  • Bouw
  • Reiniging & Desinfectie
  • Industrie & Onderhoud
  • Automotive & Auto
  • Virus- en Epidemische Controle
  • Volksgezondheid
  • Ongediertebestrijding
  • Voedsel Industrie.

Ik is een merk van Goizper en is fabrikant van drukspuiten en spuitmachines met een belangrijke historie en  trackrecord, ondersteund door meer dan 60 jaar ervaring en werken in overeenstemming met de ISO 9001-norm.

IK Sprayers - Home | Facebook

Achter het merk IK staat een internationale groep mensen verenigd door de passie om nieuwe manieren van IK drukspuiten te ontwikkelen, waarbij ons belangrijkste doel is om het onze gebruikers gemakkelijker te maken om te werken in toepassingen waarin de veiligheid, robuustheid en prestaties van hun gereedschappen zijn de sleutel tot een succesvol resultaat.

IK is een merk gericht op de klant, op prestatie, verandering, innovatie en op de persoonlijke ontwikkeling van haar deelnemers. De filosofie is bij het ontwerpen van nieuwe oplossingen is om de behoeften van gebruikers te begrijpen en de tekortkomingen van de markt te vangen, om producten te ontwikkelen die hun problemen beter kunnen oplossen, hun werk gemakkelijker kunnen maken en ons in staat stellen om te evolueren. Deze producten zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die maximale weerstand bieden om te voldoen aan de eisen van een professioneel gereedschap.

De strategie van Goizper IK is gebaseerd op de continue ontwikkeling van spuitoplossingen die een hoge toegevoegde waarde bieden en ons in staat stellen dichter bij onze gebruikers te staan, waardoor onze positie op de wereldmarkt wordt versterkt.

 


Kijk en kies je IK drukspuit bij Brimex BV

Elk jaar groeit het merk IK en wordt het over de hele wereld aanwezig. IK ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen voor verschillende behoeften in meer dan 110 landen op 5 continenten. IK heeft een uitgebreid distributienetwerk dat erop gericht is om elke hoek te bereiken met onze producten en diensten, om klanttevredenheid te garanderen.