MiCRON

MiCRON weed management

 

Micron biedt spuitapparatuur aan, met CDA-technologie, voor montage op aanhangwagens en voor het toepassen van behandelingen op onder meer land- en tuinbouwgewassen.

Deze nieuwe Micron serie spuitmachines is het resultaat van de alliantie tussen Goizper Group en Micron Group. Een joint venture die de middelen en capaciteiten van beide bedrijven verder zal stimuleren om nieuwe spuitoplossingen en onderzoektoepassingsinstrumenten te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de toekomstige behoeften van producenten, gebruikers en toezichthouders van internationale normen over de hele wereld.

Micronspuiten, gemeenschappelijk doel, de klant

Brimex deelt met Micron hetzelfde doel: de klant! En teamwaarden: betrokkenheid, vertrouwen, respect, nabijheid, participatie en professionaliteit. Dit alles maakt ons sterker en robuuster om te werken aan een dynamisch en voortdurend evoluerend gemeenschappelijk project.

 

Micron weed management: Ervaring en kennis

Meer dan een halve eeuw ervaring in de markt, uitgebreide kennis van de behoeften van de land en of tuinbouwer en onderzoeken uitgevoerd door het R&D&I-team met nieuwe technologieën zijn sleutelfactoren bij het ontwikkelen van efficiënte en kosteneffectieve oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren en de het werk van de gebruiker tijdens het spuitproces.

Gecontroleerde druppeltoepassing

Terwijl conventionele spuitapparatuur gebruik maakt van hydraulische spuitmonden, die zeer ongelijkmatig spuiten en een grote verscheidenheid aan druppelgroottes produceren, is Micron gespecialiseerd in ULV-spuiten (ultra laag volume) met roterende verstuivers die nauwkeurige druppelgroottecontrole (CDA) bereiken.

 

Ervaring en kennis Micron spuitmachines Micron

Coöperatieve Goizper-groep
De groei die we gedurende meer dan 60 jaar geschiedenis hebben doorgemaakt, heeft van Goizper een groep gemaakt die is gestructureerd rond drie bedrijven: Goizper Spraying, Goizper Industrial en Goizper Biotechnology.

 

Het Goizper Spraying-bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt, samen met het Micron-team:

Geavanceerde spuitapparatuur voor landbouw, tuinbouw, bosbouw, tuinieren, industrie en toepassingen op het gebied van de volksgezondheid en de diergezondheid wereldwijd
Precisielandbouw- en luchtsproeisystemen voor grootschalige landbouw, maar ook voor gespecialiseerd tuinieren en industrieel gebruik.
Smart farming met de toepassing Informatie- en Communicatietechnologie in de landbouw.


De strategie van de GOIZPER Group is voornamelijk gebaseerd op:

  • Internationale groei en expansie
  • Investeringen in O&O&I
  • Eigen technologie
  • Diversificatie van bedrijven
  • Naleving van de strengste productie- en kwaliteitsnormen vereist door internationale organisaties en geaccrediteerd door externe auditors.