SWISS INNO

"We protect what you love"

vat de bedrijfsslogan van Swiss Inno kort en bondig samen. Brimex heeft voor dit merk gekozen omdat het bescherming biedt zonder giffen of chemische bestrijdingsmiddelen. De artikelen zijn een zeer hoge kwaliteit en vangen of doden dieren zonder deze te laten lijden. De focus van het werk is de bescherming van u, uw kostbaarheden en uw eigendom tegen ongedierte. Sinds 1999 is Swiss Inno in heel Europa de uitdaging aangegaan om vooruitstrevende producten te ontwikkelen die nieuwe normen stellen op het gebied van ongediertebestrijding die in harmonie met de natuur werken.
De kracht van Swiss Inno zijn innovatieve producten, innovatieve producten die decennialang in praktijkscenario's zijn beproefd en getest om de oplossing te zijn voor uw plaagproblemen. Nooit afdwalen van het doel om uw dierbare waardevolle spullen te beschermen en te behouden.

 

Met trots presenteert Brimex het productassortiment van Swiss Inno:

met tal van klassiekers en  innovatieve plaagbestrijders. Hoewel we de lat in het belang van onze klanten bijzonder hoog hebben gelegd, kunt u er zeker van zijn dat we nu al met passie en oprecht respect voor de natuur werken aan verdere oplossingen, altijd met de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom biedt Brimex de producten van Swiss Inno aan u aan.

 

De typische SWISSINNO-handtekening:

We zullen niet alleen aan uw behoeften voldoen; wij staan ​​voor de nieuwste generatie ongediertebestrijding.

Vertrouw ons: we beschermen waar u van houdt!

Bij deze visie sluit Brimex zich aan!