Matabi

MATABI ontwerpt, produceert spuitoplossingen voor de verzorging van uw gewassen.

Deze A kwaliteit gereedschappen zijn ontworpen om effectieve resultaten te behalen bij de toepassing van uw behandelingen en winstgevend te zijn bij het behalen van resultaten, met respect voor het milieu en het minimaliseren van het gebruik van water en product.

 

Je passie voor tuinieren, je werk in je boomgaard en je professionaliteit in de landbouw zijn een inspiratiebron voor MATABI.

Matabi bestudeerd uw behoeften en ontwerpen oplossingen en passen ze aan elk gewas en elke markt aan. Zij nemen materialen en nieuwe technologieën op, waardoor een homogeen spuiten tijdens de behandeling wordt gegarandeerd.

 

Eén gemeenschappelijk doel, DE KLANT!

Matabi en Brimex delen hetzelfde doel: de klant. Enkele van onze teamwaarden zijn betrokkenheid, vertrouwen, respect, nabijheid, participatie en professionaliteit. Dit alles maakt ons sterker en solide om te werken aan een dynamisch en constant evoluerend gemeenschappelijk project: MATABI.

 

Ervaring en kennis


De uitgebreide ervaring van meer dan een halve eeuw in de markt, de uitgebreide kennis van de behoeften van elke sector en de geweldige structuur van commercieel en technisch advies in alle continenten zijn sleutelfactoren voor MATABI's specialisatie in spuitmachines.

Matbi ontwikkeld oplossingen die uw werk gemakkelijker maken en u moeite besparen bij het spuitproces. Met deze accessoires kunt u zich aanpassen aan de behoeften van elk terrein en elke gebruiker, reserveonderdelen en onderhoud om uw veldspuit altijd gereed te houden en maximale prestaties te leveren.

 

Betrouwbaar en robuust


Betrouwbaarheid, robuustheid en duurzaamheid zijn de kenmerken van MATABI-spuittoestellen - merkwaarden die lang meegaan en vertrouwen geven aan gebruikers. Uw tevredenheid stelt ons in staat te blijven werken aan continue verbetering en zoeken naar veiligere en meer ergonomische en functionele oplossingen.

 

Wie zijn Matabi en de Goizper Group?

Matabi is een van de meest erkende merken in de spuitindustrie en behoort tot de coöperatie Goizper Group. De groei die gedurende meer dan 60 jaar geschiedenis heeft plaatsgevonden, heeft van Goizper een groep gemaakt die is gestructureerd rond drie bedrijven: Goizper Pulverisation, Goizper Industrial en Goizper Biotechnology.


Goizper ontwerpt, produceert en verkoopt Smart Spraying-oplossingen voor zeer uiteenlopende sectoren zoals:

  • land- en tuinbouw
  • tuinbouw
  • industrie
  • ongediertebestrijding
  • epidemie- en virusbestrijding
  • bouw
  • auto-industrie
  • professionele reiniging