Matabi evolution 30 LTC-S verrijdbare elektrische trolley drukspuit

€349,95
Artikelnummer: 800.84343
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 1-30 DAGEN

BINNENKORT LEVERBAAR! (2024-04)

Optimale prestaties met de Matabi Evolution 30 LTC-S Elektrische Trolley Drukspuit

 

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor je spuitbehoeften?

Maak kennis met de Matabi Evolution 30 LTC-S, een baanbrekende elektrische trolley drukspuit op grote wielen met een capaciteit van 30 liter. Deze revolutionaire spuit onderscheidt zich door zijn mobiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het een must-have hulpmiddel is voor zowel professionele landbouwers, hoveniers, als tuinliefhebbers. Maar de Matabi Evolution 30 LTC is ook de uitkomst voor het reinigen van daken, glazen daken. De spuit blijft op de grond staan en met de lange slang van 8 meter en de optionele Matabi telescopische lans van 3.2 of 5.4 meter is deze onmisbaar voor elke klus.

 

Deze elektrische trolley drukspuit is rugvriendelijk en heeft een zeer grote inhoud van 30 liter! 

 

Mobiliteit en Gemak van de Evolution 30 LTC-S

Het unieke kenmerk van de Matabi Evolution 30 LTC-S is het feit dat het op wielen staat, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is, in tegenstelling tot zware rugspuiten. Dit maakt het perfect voor grotere gebieden waar mobiliteit essentieel is. De spuit wordt aangedreven door een lithium 18-volt accu en biedt een ongekende vrijheid en gemak bij het besproeien van je gewassen of tuin.

 

Veelzijdige toepassing van de elektrische Matabi 30 liter drukspuit

Of je nu herbiciden, insecticiden, fungiciden of schoonmaakmiddelen wilt spuiten, de Matabi Evolution 30 LTC-S staat voor je klaar. Met een 8 meter lange slang en een opbergdoos voor de verschillende spuitkoppen, kun je eenvoudig overschakelen tussen verschillende oplossingen om aan al je behoeften te voldoen.

 

Handige Kenmerken van de mobiele Matabi Evolution 30LTC-S

Deze elektrische drukspuit beschikt over tal van handige functies, zoals een brede vulopening voor moeiteloos bijvullen, een hoeveelheidsindicator om de juiste hoeveelheid vloeistof te garanderen, en opbergmogelijkheden voor zowel de slang als de lans. Dankzij de aftapplug is het zelfs mogelijk om de spuit zonder gedoe ondersteboven af te tappen.

 

Matabi Evlution staat voor uitzonderlijke duurzaamheid

De Matabi Evolution 30 LTC-S is gebouwd om lang mee te gaan. Met een enkele acculading kun je maar liefst 3 tot 12 volledige tanks spuiten, waardoor je tijd en energie bespaart. Dit maakt de spuit niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk.

Kortom, de Matabi Evolution 30 LTC-S is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar prestaties, mobiliteit en veelzijdigheid in één. Maak je spuitwerk eenvoudiger en effectiever dan ooit tevoren met deze geavanceerde elektrische drukspuit. 

 

Lees meer over de Matabi Evolution 30 LTC-S in onderstaande link:

Matabi-evolution-30-ltc-s-Brimex-brochure.pdf

0 sterren op basis van 0 beoordelingen